Lid worden ?

De kosten voor het lidmaatschap van Toerclub Zelhem bedraagt € 50,– per jaar. Gezinsleden € 40,– per jaar. Jeugdleden die de leeftijd van 16 jaar nog niet hebben bereikt betalen € 30,– per jaar.

Als lid van Toerclub Zelhem heeft u de volgende voordelen:

Kennismaking met mensen die in groepsverband dezelfde hobby als u zelf willen uitoefenen. Als lid van Toerclub Zelhem bent u tevens lid van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Aan het begin van ieder seizoen ontvangt u via Toerclub Zelhem het Toerfiets Evenementen Programma (TEP), een boekwerk met vermelding van alle fietsevenementen in het komende fietsseizoen, jaarlijks lopend van 1 maart tot 1 maart van het daaropvolgende jaar. Tevens treft u in dit boekwerk allerhande informatie aan met betrekking tot toerfietsen in het algemeen. Jaarlijks wordt aan u de persoonlijke Toerfietskaart (TFK) uitgereikt. Op vertoon van deze kaart kunt u met reductie deelnemen aan tochten, georganiseerd door aangesloten verenigingen bij de NTFU.  6 x per jaar ontvangt u, in aanvulling op het TEP, het blad FietsSportMagazine, boordevol informatie over tochten, ontwikkelingen op fietsgebied, advies in kleding en materiaalgebruik, alsmede fietsverhalen van lezers. Als lid van Toerclub Zelhem, en dus ook van de NTFU, bent u verzekerd voor schade aan uw eigen fiets. De polisvoorwaarden worden vermeld in het TEP, zijn terug te vinden op de site van de NTFU en zijn tevens op te vragen bij het secretariaat. 4 x per jaar ontvangt u het clubblad “De Wegwijzer”, met daarin interessant fietsnieuws, bestuursmededelingen, verslagen van fietstochten en andere leuke wetenswaardigheden. Aankoop van clubkleding tegen gereduceerde tarieven. Hiervoor wordt wel een termijn aangehouden dat men lid moet zijn van de vereniging. Even snel lid worden voor goedkope kleding is er niet bij! Jaarlijks een feestelijke afsluiting van het wegseizoen met een gezellige feestmiddag/avond, georganiseerd door de feestcommissie.
Sport, ontspanning, recreatie en gezelligheid zijn trefwoorden voor Toerclub Zelhem. Leden zijn niet alleen afkomstig uit de plaats Zelhem, maar ook uit de regio.

Meld u aan via het aanmeldingsformulier

Wilt u zich afmelden doe dit dan via het afmeldformulier

Reacties zijn gesloten.